Главная страница » News » Вживані літні та зимові колеса

Вживані літні та зимові колеса

Усі власники авто знають, що потрібно постійно обслуговувати його, аби експлуатація була зручною та безпечною. Не слід забувати, що не існує вічних частим будь-якого механізму. Одним з елементів, який потребує заміни в автомобілі є шина. І навіть не одна, а всі чотири. Колесо безпосередньо взаємодіє з дорожнім покриттям, тому з часом розмір протектора зменшується, та пропорціонально збільшуються безпекові ризики.

Але найскладніше для водія – зміна погодних умов. Потрібно слідкувати за температурою, аби все було добре. Коли на вулиці стає холодніше, варто подумати про зимовий варіант шин і навпаки, у разі потепління – про літній.

Знайти якісний продукт не завжди легко та бюджетно. Літня брендова резина бу, як і зимова, подекуди не поступається новим бюджетним колесам. А  різниця в ціні досить помітна. Вживані колеса – набагато дешевші.

Чому б/у резина може повноцінно замінити нову?

Більшість людей вважає, що шини, які мали попередніх власників – зовсім не якісні. Але це звичайний стереотип. Коли ви купуєте нову за шалені гроші, ви очікуєте, що вона прослужить вам довгий час, і ви маєте рацію, але, на жаль, не завжди висока ціна – означає високу якість. У такому випадку є оптимальне рішення – літня та зимова б/у резина з Європи.

Товари, які відповідають за вашу безпеку краще купувати у перевірених компаній.

ЄвроКолесо – б/у шини для будь-якого автомобіля

Магазин пропонує широкий вибір якісних та недорогих б/у шин від відомих світових виробників. Резина з-за кордону дуже часто вище класом, ніж деякі нові моделі внутрішнього виробництва. Люди, які живуть у країнах Євросоюзу дуже обережно ставляться до безпеки на дорогах. Тому, якщо одна шина зазнала ушкоджень, власник авто може спокійно замінити не тільки її, а і весь комплект, навіть, якщо він абсолютно новий.

Переваги покупки б/у шин саме в цьому магазині:

  1. Шини відповідають усім вимогам безпеки та мають майже новий вигляд.
  2. Великий асортимент та повна інформація з оригінальними фото.
  3. Зробити замовлення можна сайті або в магазині в Києві.
  4. Професіональний шиномонтаж з використанням німецького обладнання.
  5. Безкоштовна діагностика шин та дисків.
  6. Безкоштовна консультація з вибору шин для вашого авто.
  7. Працює без вихідних.
  8. Швидка відправка. Використовуються послуги «Нової пошти».

Також, при виникненні запитань, ви можете подзвонити за номером, який вказано на сайті і вам залюбки допоможуть і знайдуть відповіді на цікаві вам питання.

FAQ (поширені питання)

Коли потрібно «перевзувати» авто?

Слідкуйте за температурою, якщо на вулиці нижче 7 градусів Цельсія вже декілька днів, то знадобиться зимова резина, тому що вона створена спеціально для слизьких та засніжених доріг. У випадку, коли температура вище 7 градусів Цельсія – літня. А взагалі, середній термін шин становить приблизно 7-10 років, тому бажано купувати нову раз на 10 років.

Чому резина з Європи вважається якісною?

Відповідь на це запитання – очевидне. У Європейському Союзі вимоги до стандартів набагато вищі, ніж в Україні. Навіть аналоги європейських виробників, які є на нашому ринку зовсім відрізняються якістю.

Чи можна відкладати покупку/встановлення зимової резини?

Ні в якому разі. Зимою потрібно їздити на шинах, які для цього призначені, адже, у першу чергу – це ваша безпека.

Чи можна їздити на зимовій та літній резинах одночасно?

Не бажано так експериментувати. Слід використовувати один комплект. Тому що за таку комбінацію легко отримати штраф. Або гірше – не впоратися з керуванням та потрапити у ДТП.

Що краще: нові шини чи б/у?

Якщо ви тільки купили автомобіль, то кращим варіантом буде нова резина. Для старої машини або для транспорту, яким ви не плануєте довго користуватися, слід подумати про використані.

Прокрутка до верху