Главная страница » News » Як обрати спецінструмент для роботи СТО

Як обрати спецінструмент для роботи СТО

Станція технічного обслуговування незамінна до виконання ремонтних робіт та регламенту. Сучасні СТО пропонують багатий перелік послуг, завдяки чому подібне підприємство є вигідним бізнесом, що дає стабільний дохід. Адже сьогодні особистий автотранспорт є практично у кожній українській родині. Однак вибрати спецінструмент для СТО не так просто. Доведеться враховувати безліч факторів. Про те, як підібрати все необхідне для роботи станції технічного обслуговування, ми розповімо в цій статті. А придбати спецінструмент для СТО за розумною ціною завжди можна за допомогою онлайн каталогу «АД-Інструмент».

Види інструмента для СТО

Можна розділити інструмент на три групи. До них відносяться:

  1. ручні пристрої;
  2. обладнання для ремонту;
  3. інструмент спеціального призначення.

До першої групи відносяться універсальні пристосування, такі як гайкові та фігурні ключі, коміри, монтування, викрутки та ударно-ріжучі пристрої. Вони стануть у пригоді не тільки на станції, а й у звичайному гаражі або побутовому ящику з інструментами.

Друга група включає більш спеціалізоване обладнання. Тут і домкрати з різними підіймачами, пневматичний та електричний інструмент, меблі та різні витратні матеріали.

Нарешті, третя група є спецінструментом для СТО. До неї належать вироби, необхідні ремонту чи технічного обслуговування конкретних вузлів автомобільної конструкції. Причому може йтися про інструменти, виготовлені спеціально для роботи з окремими елементами конкретних моделей і марок.

Особливості вибору спецінструмента для СТО

Вибирати спецінструмент для СТО слід, виходячи зі спеціалізації вашого сервісного центру. Хоча перелік послуг зазвичай досить багатий, тільки великі компанії пропонують абсолютно все. Інші вибирають конкретну спеціалізацію, яка багато в чому залежить від кваліфікованості персоналу та наявності обладнання. Наприклад, якщо ваше СТО добре в капітальному ремонті двигуна внутрішнього згоряння, вам знадобляться спеціальні пристрої для розбирання, ремонту, реставрації та діагностики мотора.

А вибрати якісний товар можна через сайт «АД-Інструмент». Надійні інструменти мають гарантії якості від виробника, зручні в експлуатації та виготовлені із високоміцної інструментальної сталі.

 

Прокрутка до верху